Workshop tapas maken in Kulturhus de Marke!

Op vrijdagavond 23 maart wordt er in Kulturhus de Marke een workshop tapas maken gehouden. Dit wordt gedaan onder leiding van chef kok Frans Eppink en dit zal plaatsvinden in de tenniskantine van Kulturhus de Marke.
Frans Eppink heeft jarenlange ervaring als kok in diverse restaurants. De laatste jaren werkt hij in het ziekenhuis te Almelo. Zijn passie is alles wat met eten te maken heeft: en dit deelt hij graag met andere mensen.
De tapas avond start om 19.00 uur. Onder het genot van een gezellig drankje wordt er uitleg gegeven over het maken van tapas. Vervolgens gaan we 2 aan 2 kokkerellen. Na de afwas, worden de tapas rond 21.00 uur onder het genot van een drankje genuttigd.
De kosten voor deze avond bedragen € 35.-, exclusief de drankjes. Voor de ingrediënten e.d. wordt gezorgd. Je hoeft niets mee te nemen: behalve een goed humeur en een lege maag.  De recepten van de gemaakte tapas krijg je na afloop mee naar huis, in boekvorm.

Creatievelingen opgelet! Vanaf 7 maart start de creatieve inloop ochtend in Kulturhus de Marke.

Ben je creatief en vind je het leuk om te tekenen, schilderen, haken, handlettering, borduren, of wat dan ook? Wil  je dit graag samen met andere mensen doen, zodat je niet alleen thuis zit? Ben je op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën?
Kom dan naar de creatieve inloop ochtend in Kulturhus de Marke!

Like & Share