Nieuws

Sinds afgelopen september kent Kulturhus de Marke een nieuwe werkgroep: Nieuwe initiatieven. De werkgroep bestaat uit 3 enthousiaste dames: Bertine Vehof, Renate Baas en Debby Kiezenbrink. Zij stellen zich graag aan u voor.

“Vanuit de SSGH is gevraagd of er onderzocht kan worden of Kulturhus de Marke kan verbinden, maar niet enkel op sportgebied. Hoe kun je van een sporthal naar een Kulturhus bewegen, waarbij je ook nog wat toevoegt binnen de gemeenschap. Verbindend zijn, daar gaat het om ‘ vertelt Debby Kiezenbrink. ‘Dat was voor mij een reden om aan te sluiten in deze werkgroep’.

Kulturhus de Marke heeft verschillende zalen die u kunt reserveren, voor bijvoorbeeld een vergadering. Samen met Eetsalon Leo's bieden wij u graag een volledig verzorgd vergader arrangement aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen met een compleet verzorgt arrangement?

Sinds afgelopen september is er op woensdagochtend een koffie-inloop ochtend in Kulturhus de Marke. Dit is één van de initiatieven van de werkgroep ‘Nieuwe initiatieven Kulturhus de Marke’ bestaande uit Debby Kiezenbrink, Renate Baas en Bertine Vehof.

‘De werkgroep kijkt tevreden terug op de afgelopen maanden’ verteld Bertine Vehof, die ook één van de vrijwilligsters is die op woensdagochtend de koffie inloop verzorgt: ‘Het idee van de koffie-inloop is ontstaan, omdat we een verbindende schakel willen zijn tussen de mensen in onze gemeenschap. Het is erg leuk om te zien dat er verschillende mensen op woensdagochtend op de koffie inloop komen. We zien een heel gemêleerd gezelschap, van mensen van de hardloopgroep, tot moeders met jonge kinderen en een aantal gepensioneerden: een mooie, verrassende mix van mensen.

Like & Share