Nieuws

Wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets lekker kunt lachen? Echt niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En niets is zo aanstekelijk als samen met anderen lachen.

We zijn onlangs gestart met een ambitieus project. We willen een Kulturhus voor en door Hengevelde. Om dit te realsieren denken wij ca 3000 uur per jaar vrijwilligers nodig te zijn. Het lijkt heel veel. Maar als er 100 mensen zijn die wekelijks een uurtje vrijwilligers werk willen/kunnen doen dan zijn we er al.

Enigzins gespannen wachtte het bestuur de toeloop op de inspraak avond af. Leeft de Marke binnen Hengevelde? Voelen mensen zich aangesproken door de PR actie om te komen mee te praten?

Praat en denk mee over de toekomst van jouw Kulturhus De Marke. Op woensdag 16 maart nodigen wij iedereen uit Hengevelde uit om zijn of haar stem te laten horen.

De Stichting Sport en Gemeenschapsvoorzieningen Hengevelde (SSGH) is sinds eind 2015 met een aantal sportverenigingen in gesprek over het beheer van Kulturhus De Marke. Het uitgangspunt is om de verenigingen in de toekomst te betrekken in het beheer. Hiermee willen we het gevoel dat Kulturhus De Marke van ons allemaal is vergroten en kan er een brede basis ontstaan voor een dorpshuis vanen-voor de gemeenschap.

Mogelijk gemaakt door