OPROEP: VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn onlangs gestart met een ambitieus project. We willen een Kulturhus voor en door Hengevelde. Om dit te realsieren denken wij ca 3000 uur per jaar vrijwilligers nodig te zijn. Het lijkt heel veel. Maar als er 100 mensen zijn die wekelijks een uurtje vrijwilligers werk willen/kunnen doen dan zijn we er al.

Voel jij je aangetrokken tot deze oproep...... ben je al geronseld door onze ronselaars. Top, super bedankt voor je toezegging. Twijfel je nog, wil je meer info of wil je zelf nu al aanmelden dan kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info kun je nu en in de toekomst vinden op deze website en www.wegdamnieuws.nl

SSGH diaVrijwilliger3

Mogelijk gemaakt door