Vrijwilligers

Image

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER? DOEN!

Voor de SSGH zijn vrijwilligers onmisbaar. Wij zijn continue op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Inmiddels zijn we met bijna 200 vrijwilligers dagelijks in de weer in en om ons Kulturhus. Niet dat we dagelijks 200 vrijwilligers nodig zijn. We willen juist met heel veel mensen van iedereen een zo klein mogelijke bijdrage vragen. Zo hebben wij vrijwilligers die bijna dagelijks voor ons klaar staan. Maar ook mensen die 1x per kwartaal een avondje bardienst draaien of 1x per 6 weken een keer een uurtje poetsen. Iets voor jou? Meld je dan aan via vrijwilliger@kulturhusdemarke.nl of vul onderstaand formulier in. Geef bij het opmerkingen veld a.u.b. even door waar je het liefste wilt meehelpen. Je kunt kiezen uit:

  1. Schoonmaak - 1x per 4/6 weken een uurtje (soms anderhalf) werk (minder vaak kan ook: alle hulp is welkom!)
  2. Bar - Wij zoeken vrijwilligers voor de bardiensten. 1x per kwartaal, 1x per half jaar? We hebben ook mensen die elke week wel een dienstje willen draaien. Het maakt ons niet uit. Laat maar weten wat en wanneer je kunt. Onze mensen van de barplanning nemen dan contact met je op.
  3. De vrijdagploeg - elke vrijdagochten om 9.00 uur koffie en daarna gezellig met een groep mannen (vrouwen zijn welkom maar zitten nog niet bij de vrijdagploeg) onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in en rondom de Marke (confertiezaal opruimen, groenploeg, zaal schoonmaak enz)  

 

Meld je nu aan via onderstaand formulier

Image

Vrijwilliger worden?

Zonder vrijwilligers geen Kulturhus. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in m.b.t. onderstaande zaken:

- Barbezetting / Horeca
- Onderhoud gebouw, installaties en tuin
- Schoonmaak
- Beheer zwefbieb
- Organisatie

Ook vrijwillliger worden? Klik hier of stuur dan een e-mail naar vrijwilliger@kulturhusdemarke.nl 

Lees hier onze privacy policy

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl

Heb je iets laten liggen in het Kulturhus of ben je iets kwijt. Misschien ligt het bij de gevonden voorwerpen. Ook hiervoor kun je met ons contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

 

Like & Share


oranjenew

Zoeken